Security Awareness

Veel bedrijven zijn zich nog niet bewust van de noodzaak van Security Awareness, of zien het nog steeds als een verplichting zonder zich te realiseren dat ze hoogstwaarschijnlijk zelf ooit slachtoffer zullen worden van een cyberaanval. Dit terwijl bijna de helft van alle Nederlandse bedrijven vroeg of laat te maken krijgt met cyberaanvallen. Het voldoen aan minimale eisen mag dan wellicht voldoende zijn voor verzekeringen en het naleven van de AVG, maar in de praktijk blijkt dit vaak onvoldoende voor de algehele veiligheid van de organisatie. De risicoperceptie van veel ondernemers loopt achter bij de realiteit, gezien de voortdurende evolutie en verfijning van cybercriminelen.

Bij TALOX begrijpen we dat Security Awareness een breder en dieper begrip vereist dan simpelweg het afvinken van verplichtingen. Daarom bieden wij uitgebreide Security Awareness pakketten aan, die bestaan uit (op maat gemaakte) trainingen, interactieve kennis sessies en indien gewenst persoonlijke begeleiding. Ons doel is om werknemers niet alleen bewust te maken van potentiƫle cyberdreigingen, maar ook om hen actief voor te bereiden en te empoweren, zodat zij effectief kunnen handelen en de veiligheid van de organisatie kunnen waarborgen.


Welke diensten leveren wij

Security Awareness Trainingen
(+ project management)

De Security Awareness trainingen zijn een effectieve tool om medewerkers voortdurend te trainen en testen op het gebied van Cyber Security. Door onze persoonlijke begeleiding zorgen we voor maximaal resultaat.

Security Awareness
Kennis-sessies

Medewerkers leren op een interactieve manier wat hun verantwoordelijkheden zijn op het gebied van informatiebeveiliging. De sessies worden op maat aangeboden, afhankelijk van de wensen en behoeften.

Social Engineering

Door medewerkers zelf de gevaren te laten ervaren (door bijvoorbeeld het inzetten van een mystery guest of USB dropping) kan worden onderzocht of zij vatbaar zijn voor manipulatie en bereid zijn om vertrouwelijke informatie prijs te geven.

Wil je meer informatie over onze onze pakketen en hoe wij jouw werknemers bewust laten worden van de digitale gevaren? of heb
je andere vragen? Neem contact met ons op.