Pentesten

Ontdek de kracht van Talox's pentesten voor maximale bescherming tegen cybercriminelen. Ons ervaren team van "ethische hackers" voert grondige gesimuleerde aanvallen uit op je systemen en netwerk om zwakke plekken te identificeren, met als doel deze te versterken en je waardevolle digitale bezittingen te beschermen.De voordelen van pentesten

  • Vroegtijdige detectie van zwakke plekken en kwetsbaarheden voorkomt potentiĆ«le schade aan je bedrijf, wat zowel tijd als geld bespaart.
  • Voldoen aan belangrijke regelgeving zoals de GDPR, waardoor je organisatie risico's minimaliseert en het vertrouwen van klanten en partners vergroot.

Hoe verloopt een pentest?

Pentesten worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van je organisatie. Van externe netwerktoegangstests tot interne systeem- en applicatietests, onze experts passen zich aan jouw situatie aan. Het proces begint met een grondig intakegesprek waarin we jouw vereisten begrijpen, gevolgd door een zorgvuldige planning van de testfasen in overleg met jou. We zorgen ervoor dat de pentest nauwkeurig wordt uitgevoerd om maximale beveiliging te garanderen.

In hoofdlijnen bestaat het uitvoeren van de pentest uit de volgende onderdelen:

Bepalen scope


In deze eerste fase wordt het project afgebakend.Technische test


In deze stap voeren we de technische test uit.Risicoanalyse & Maatregelen

Gevonden kwetsbaarheden worden omgezet in risico's.Rapportage

Risicoanalyse resulteert in rapport met voorgestelde maatregelen en risico's.


Wil je meer informatie over onze aanpak of heb je andere vragen?

TALOX AVG & CYBER SECURITY EXPERTS

Heb je een beveiligingsprobleem, vermoed je een probleem of wil je problemen voorkomen op digitaal gebied? Twijfel je of je voldoet aan de AVG wetgeving?
Neem contact op met Talox.